Användarvillkor | Andrahandsverige.se

Användarvillkor

Allmänna villkor för användning av denna webbplats

Läs följande villkor helt innan du fortsätter att använda vår webbplats. Genom att logga in på (registrera ett konto på) webbplatsen, skapa en annons eller skicka innehåll till denna webbplats godkänner du och är bunden av följande villkor, utan undantag, och godkänner alla uttalanden som görs inom dessa villkor och tillhörande villkor. och förhållanden som beskrivs nedan. Underlåtenhet att följa villkoren kan leda till att ditt konto eller dina annonser tas bort från webbplatsen och tillhörande avgifter förverkas, enligt vad som anges i dessa villkor.

Lägg till en annons

Du är den lagliga ägaren eller officiellt registrerade innehavaren av det eller de föremål som du annonserar för eller du har uttryckligt tillstånd från ägaren eller innehavaren att annonsera föremålet. Alla inlämnade annonser kontrolleras manuellt (av människor) och vi fortsätter att övervaka annonser och ändringar för missbruk och misstänkt aktivitet. Vi förbehåller oss rätten att när som helst redigera / ta bort annonser som innehåller misstänkt eller vilseledande information utan föregående samtycke eller varning. Dessa villkor gäller alla annonser och innehåll som läggs till av användaren på webbplatsen.

Genom att ladda upp en bild tillsammans med en annonsinlämning godkänner du att du har uttryckligt tillstånd att använda bilden. Om en bild antas ha publicerats på den här webbplatsen utan tillstånd från bildägaren kommer den att tas bort utan föregående meddelande. Genom att publicera bilder på denna webbplats godkänner du att vi kan lägga till, redigera, ändra eller återanvända bilder på webbplatsen och marknadsföringsaktiviteter på och utanför webbplatsen.

Vissa objekt kanske inte annonseras på Marktplaatsbelgie. Annonser med något av följande kan tas bort utan varning:

Objekt kan tas bort utan föregående varning och meddelande. Förbättrade reklamavgifter återbetalas inte, i enlighet med återbetalningspolicyn som beskrivs nedan.

Reklambegränsningar

Annonser får inte:

 1. marknadsföra olagliga produkter eller tjänster i enlighet med lokal och statlig lag
 2. bedriva rovdrivande reklam som kan diskriminera, trakassera eller provocera andra användare av denna webbplats
 3. främja försäljning eller användning av tobaksprodukter eller relaterade föremål
 4. främja försäljning eller användning av olagliga, receptbelagda eller fritidsdroger
 5. främja försäljning eller användning av osäkra kosttillskott enligt definitionen i beskrivningen på denna webbplats
 6. främja försäljning eller användning av vapen, ammunition eller sprängämnen eller någon del därav
 7. marknadsföra vuxna produkter eller tjänster utom inom villkoren på denna webbplats, inklusive nakenhet, suggestiv formulering eller bilder i suggestiva positioner
 8. innehålla vilseledande eller falskt innehåll
 9. använd tydligt språk eller ovanlig grammatik enligt språket som används för att skapa din annons
 10. främjande av obefintlig funktionalitet
 11. använd "före och efter" bilder eller andra bilder eller text som antyder orealistiska resultat
 12. främjar kortfristiga lån, avlöningsdagslån eller andra ekonomiska framsteg såvida inte annonsören är licensierad och reglerad av berörda lokala myndigheter
 13. Främja inkomstmöjligheter såvida inte fullständiga detaljer om möjligheten beskrivs tydligt i annonsen
 14. främja falska eller förfalskade dokument, inklusive pass, invandringsdokument, körkort (och andra identitetshandlingar), examina (och andra utbildningsintyg)
 15. marknadsföra innehåll som leder till andra webbsidor som innehåller irrelevant information eller störande innehåll
 16. innehålla eller locka besökare till webbplatser, e-postmeddelanden eller annat innehåll som innehåller skadlig kod, spionprogram eller annat påträngande och vilseledande innehåll
 17. främja obehörigt strömmande innehåll eller digital nedladdning av video eller musik med licensbegränsningar
 18. främja spel
 19. främja regionala lotterier
 20. främja onlineapotek
 21. främja prenumerationstjänster
 22. annonsera märkesinnehåll utan uttryckligt tillstånd från varumärkesägaren
 23. främja politisk reklam
 24. annonsera för objekt, produkter eller tjänster som inte är relevanta för den kategori där du skapar annonsen

Underlåtenhet att följa ovanstående begränsningar kan leda till att din annons tas bort och ditt konto begränsas. Genom att registrera dig på webbplatsen i avsikt att skapa en eller flera annonser godkänner du att du:

Om du inte följer något av ovanstående krav kommer din annons att avslutas och ditt konto kan stängas av i väntan på utredning. Din information och all information relaterad till misstänkt aktivitet kan lämnas ut till juridiska eller statliga myndigheter utan föregående meddelande.

Du är annonsägaren och som sådan tar du det fulla ansvaret för annonsinnehållet och dess legitimitet.

Annonser (annonser)

Webbplatsen och närstående personer och tredje parter som är anslutna till webbplatsen är inte ansvariga för riktigheten i det klassificerade reklaminnehållet. Annonser och inlämningar och deras innehåll är ensam ansvar för inlämnaren. Om du har goda skäl att tro att en eller flera annonser används olagligt eller används för att förvränga eller bedra potentiella kunder, rapportera omedelbart annonsen till oss med hjälp av formuläret "kontakt" på vår kontaktsida eller "Rapportera missbruk" "på annonseringssidan.

Företags-, kommersiella och / eller kommersiella annonsörer

Det krävs att varje annonsör som agerar som ett företag, ett registrerat handelsföretag eller ett kommersiellt företag gör det klart i sin annons att de är en företagsannonsör och inte en privat annonsör. Du kan enkelt göra detta på ett av två (eller båda) sätt:

Det rekommenderas att företagsannonsörer tillhandahåller tydlig och korrekt kontaktinformation inklusive företagsnamn / handel som namn, handelsadress och telefonnummer.

Innehållsägande

Webbplatsen förbehåller sig rätten att använda reklaminnehåll, inklusive bilder / foton, för sina egna marknadsföringsändamål.

Webbplatsinnehåll måste vara unikt och får inte kopieras för användning på andra webbplatser utan vårt föregående samtycke. & nbsp;

Såld, hyrd & amp; artiklar inte längre tillgängliga

När ditt föremål har sålts, hyrts eller inte längre är tillgängligt för webbplatsbesökare måste du logga in på ditt konto och arkivera eller radera annonsen så snart som möjligt. Detta är det enda sättet att hindra andra intresserade från att kontakta dig via webbplatsen angående din annons.

Bestrider en annons

Om du vill bestrida en annons på denna webbplats bör du kontakta oss med fullständiga detaljer. Tänk på att vi inte ansvarar för annonsinnehållet.

Även om allt görs för att se till att annonser får bästa synlighet och klick, samt maximala förfrågningar på webbplatsen, kan vi (webbplatsen och eventuella närstående parter) inte garantera exponering eller försäljning genom att använda rubrikannonser för att marknadsföra dina försäljningsartiklar. via vår webbplats. Annonser som placeras på webbplatsen är annonsörens enda ansvar och ingen garanti görs för att informationen i annonser är äkta eller nödvändigtvis sant. Se alltid till att föremål är legitima och byt inte pengar / varor innan du gör detta. Om du är i tvivel eller tror att du har vilseleds eller försökt bedrägeri genom denna webbplats, Vi rekommenderar att du kontaktar dina lokala myndigheter för assistent och ger dem information om annonsen och all kommunikation du har haft med säljaren. Betalda annonser på denna webbplats (erhålls genom att välja uppgraderingsalternativ när du skapar, förnyar eller ändrar din annons) är valfria och garanterar bara de valda uppgraderingsalternativen. Det finns ingen garanti för att ditt objekt kommer att säljas eller uppnå betydande ytterligare exponering, även om vi försöker hjälpa dig att få exponering för din annons. förnya eller ändra din annons) är valfria och garanterar endast de valda uppgraderingsalternativen. Det finns ingen garanti för att ditt objekt kommer att säljas eller uppnå betydande ytterligare exponering, även om vi försöker hjälpa dig att få exponering för din annons. förnya eller ändra din annons) är valfria och garanterar endast de valda uppgraderingsalternativen. Det finns ingen garanti för att ditt objekt kommer att säljas eller uppnå betydande ytterligare exponering, även om vi försöker hjälpa dig att få exponering för din annons.

Kommunikation

Ibland kan vi använda den e-postadress du gav oss under registreringen för att kommunicera med dig om dina annonser, kampanjer, funktioner och erbjudanden från oss. Kommunikation med dig via e-post är indelad i två kategorier:

 1. Betydande kommunikation
 2. Marknadskommunikation

Betydande kommunikation är en obligatorisk funktion vid annonsering på denna webbplats. Vi kommer att skicka reklamförfrågningar och påminnelser via din angivna e-postadress. För att sluta ta emot dessa e-postmeddelanden måste du ta bort dina annonser från webbplatsen.

Marknadsföringskommunikation kan skickas till din registrerade e-postadress då och då. Du kan stoppa denna marknadsföringskommunikation genom att "avsluta prenumerationen" via länken i e-postmarknadsföring eller genom att kontakta oss direkt med en avbeställningsförfrågan.

Bekanta dig med vår integritetspolicy.

Säker shopping

Allmän:

Köpare bör alltid inspektera alla föremål som de tänker köpa, hyra, låna eller använda från annonsörens säljare på denna webbplats för att försäkra sig om att konsumenten är så beskriven och fungerar som förväntad och lämplig för den. Annonsörer måste göra alla rimliga ansträngningar för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos varje annonserad artikel och artikelbeskrivningen måste tydligt beskriva eventuella fel, funktionsstörningar eller kända problem för att informera konsumenterna om ett problem eller potentiellt problem. Webbplatsens ägare kan inte ta ansvar för garantin för säkerheten, lämpligheten.

Affärsannonsörer:

Alla annonsörer som agerar som ett företag, en kommersiell näringsidkare, ett registrerat företag eller på annat sätt måste ange sin affärsstatus i annonsen. Alternativet att göra detta ges i produktbeskrivningen där företagsannonsörer måste uppge sin företagsstatus och företagskontaktinformation. Företagssäljare är bundna av sina vanliga krav enligt brittisk och / eller EU-lagstiftning, inklusive men inte begränsat till: fjärrförsäljningsregler, garantier, garantier och moms.

Sällskapsdjur:

Djur är levande saker och bör behandlas med respekt och vårdas ordentligt. Gör alltid din forskning innan du äger ett husdjur. Om du är osäker eller osäker på din förmåga att tillhandahålla ordentlig vård för ett djur, överväga inte att köpa ett husdjur via våra annonser eller någon annan källa. Prata med en sällskapsdjurspersonal innan du förbinder dig att ge ett djur ett hem.

Allmän:

Skicka inte pengar via banköverföring. Denna betalningsmetod är ofta svår att spåra och erbjuder inte återbetalning om din artikel inte är äkta eller inte har mottagits.

Möt alltid säljaren / köparen på ett offentligt ställe och var vaksam när det gäller kontanter eller högvärdiga varor med dig.

Fråga om säljaren:

Du bör alltid hålla ett öga på tecken på att du eller ditt företag där du köper dina varor online är pålitligt. När det gäller husdjur, fråga alltid om föräldrarna till ett babydjur när det är möjligt och prata med andra som fick ett husdjur från personen eller företaget.

Kom ihåg: Vid tveksamhet rekommenderar vi att du alltid gör ett köp. Vi kommer alltid att försöka hjälpa dig - Vänligen kontakta oss med dina frågor eller kommentarer.

Policy för återbetalning av kostnader

Pengar som betalas till en säljare för köp av en produkt eller tjänst som annonseras på denna webbplats måste begäras direkt från säljaren som återbetalning. Vi (webbplatsen) hanterar inte dessa betalningar och är därför inte ansvariga för pengarna, hanteringen eller någon tillhörande återbetalning. Du måste begära återbetalning direkt från säljaren.

Var inte en del av pengarna förrän du själv har sett varan.

Ytterligare information om betalningar och återbetalningar

Prenumerationsplanerna är fullständiga och slutgiltiga och kan inte återföras när betalningen har gjorts.

Vi tillhandahåller fullständiga och omfattande detaljer för alla planer du godkänner när du registrerar dig för en betald plan.

Återbetalningar kan endast beviljas om: Din plan är högst 14 dagar gammal och antingen:

Din plan inkluderar inte artiklar som överenskommits före köpet

Du kan inte använda din plan i mer än 48 timmar i följd på grund av vårt fel - Detta innebär att webbplatsen inte fungerade helt eller delvis och detta hindrade dig från att skapa nya annonser inom din planbidrag eller planbidrag.

Återbetalningar kommer inte att ges i någon av följande situationer: Annonsen har startat (vilket innebär att annonsen har visats live på webbplatsen minst en gång), där en betalning gjordes frivilligt, där en annons inte översteg ett rimligt belopp som utförts i enlighet med webbplatsens popularitet och den trafik som vanligtvis är förknippad med produkter inom den kategorin. Ingen betalning ska betalas eller återbetalas för publicerade annonser som inte ingår i en betald prenumeration.

Ingen återbetalning kan erbjudas inom 48 timmar efter utgången av din prenumeration eller efter att planen har gått ut, oavsett villkoren ovan.

Betalda kategorier

Betalda kategorier kräver en avgift för att annonsera föremål inom den kategorin innan annonsen publiceras. Priser varierar mellan olika betalda kategorier och du kommer att meddelas om avgiften när du väljer kategori. Endast en handfull kategorier är betalda kategorier och information om betalda kategorier finns nedan:

Betalda kategorier inkluderar husdjur (och alla underkategorier för husdjur).

Varför betalas dessa kategorier?

Några av våra kategorier är betalkategorier så att vi kan se till att annonserade artiklar inom kategorin (erna) är legitima. Avgiften hjälper oss att fastställa att publicerade annonser är legitima och att säljaren inte annonserar för att "bedra" eller vilseleda köpare.

Betalda kategorier inkluderar:

Husdjur (och alla underkategorier för husdjur) - och annonsfria

Garantier och representationer

Du garanterar och förklarar för oss att: du lagligen kan ingå bindande avtal; du har full befogenhet, makt och kapacitet att godkänna dessa villkor; all information du ger oss i samband med din beställning är sann, korrekt, fullständig och icke-vilseledande; och du kommer att kunna erbjuda eller köpa annonserade produkter i enlighet med dessa villkor. dessa allmänna villkor; Begränsningar och undantag från ansvar, ingenting i dessa villkor begränsar eller utesluter något ansvar för dödsfall eller personskada till följd av vårdslöshet; begränsning eller uteslutning av ansvar för bedrägeri eller bedräglig felaktig framställning; begränsningar på något sätt som inte är tillåtna enligt tillämplig lag; eller utesluta något ansvar som inte kan uteslutas enligt tillämplig lag, och dina lagstadgade rättigheter är inte uteslutna eller begränsade av dessa villkor, utom i den utsträckning som lagen tillåter.

De begränsningar och uteslutningar av ansvar som anges i detta avsnitt 12 och på andra håll i dessa villkor är föremål för och reglerar alla skulder som härrör från dessa villkor eller relaterade till föremålet för dessa villkor, inklusive skulder som uppstår i kontrakt , skadeståndsskyldighet (inklusive vårdslöshet) och för brott mot rättslig skyldighet, utom i den utsträckning som uttryckligen anges i dessa allmänna villkor.

Vi är inte ansvariga gentemot dig för eventuella förluster till följd av en händelse eller händelser utanför vår rimliga kontroll.

Vi ansvarar inte för dig för förluster, inklusive (utan begränsning) förlust eller skada på vinster, intäkter, intäkter, användning, produktion, förväntade besparingar, affärer, kontrakt, kommersiell möjlighet eller goodwill.

Vi är inte ansvariga gentemot dig för förlust eller korruption av data, databaser eller programvara, förutsatt att om du ingår ett avtal med oss enligt dessa villkor som konsument, gäller detta avsnitt inte.

Vi är inte ansvariga gentemot dig för någon speciell, indirekt eller följdskada, förutsatt att om du ingår ett avtal med oss enligt dessa villkor som konsument, gäller detta avsnitt inte.

Du accepterar att vi har ett intresse av att begränsa det personliga ansvaret för våra tjänstemän och anställda, och med tanke på detta intresse erkänner du att vi är en enhet med begränsat ansvar; du samtycker till att du inte kommer att göra något krav mot våra tjänstemän eller anställda i fråga om eventuella förluster du kan drabbas av i samband med webbplatsen eller dessa villkor (detta kommer naturligtvis inte att begränsa eller utesluta ansvaret för den begränsade ansvarsenheten ) för handlingar och utelämnanden från våra tjänstemän och anställda).

Vårt sammanlagda ansvar gentemot dig avseende ett avtal om att köpa produkter från oss under dessa villkor kommer inte att överstiga det större av det totala belopp som betalas och betalas till oss enligt avtalet.

Inställande

Vi kan omedelbart säga upp ett avtal enligt dessa villkor genom att skriftligen meddela dig om uppsägningen om:

du misslyckas med att betala i tid och till fullo något belopp som du är skyldig oss enligt det avtalet; eller

du bryter väsentligt mot avtalet.

Om någon olaglig och / eller oförenlig bestämmelse i dessa villkor är laglig eller verkställbar om en del av den raderas, kommer den delen att betraktas som borttagen och resten av bestämmelsen förblir i kraft.

Tredje parts rättigheter

Alla kontrakt enligt dessa villkor är till vår fördel och din fördel, och är inte avsedda att gynna eller vara verkställbara av någon tredje part.

Utövandet av parternas rättigheter enligt ett avtal enligt dessa villkor är inte föremål för samtycke från tredje part.

Hela överenskommelsen

Lag och jurisdiktion

Dessa villkor regleras av och tolkas i enlighet med brittisk lag.

Juridiska och juridiska meddelanden

Vi kommer inte att skicka en kopia av dessa villkor i särskild relation till någon användare eller kund, och om vi uppdaterar dessa villkor kommer den version du ursprungligen gick med på inte längre att finnas tillgänglig på vår webbplats. Vi rekommenderar att du sparar en kopia av dessa villkor för framtida referens.

Dessa allmänna villkor är endast tillgängliga på nederländska.

Du kan när som helst kontakta oss här.